Välkomna till Misans blogg!

Direktlänk till inlägg 23 juni 2012

Ny Sims historia!

Av Misan - 23 juni 2012 13:53

Nu utan någon som helst förvarning ska jag börja med en ny serie med namn Tottie! Jag kanske ska byta namnet om jag får en snilleblixt.

Här är en introduktion! 


 

Hej, jag är Totima - jag vet det är världens fulaste namn- men jag kallas Tottie. Jag är rätt bra i skolan, jag gör mina läxorna snabbare än alla mina vänner, men det är inget att skryta med. Men mina vänner har något de kan skryta med, de kan sjunga så vakert allihopa, förutom jag. Det är likdant för dom, de tycker det inte är något att skryta med. Våran familj har pengar så att vi klarar oss, vi behöver inte snåla med att äta gott och köpa nya grejer, men vi har inte en förmögenhet heller. Vi har det bra som det är. 

 

  Detta är min bror Leban, Leban betyder typ Livet på tyska. Han satte sig i tvsoffan i princip så fort han tog examen. Mamma har tvingat pappa att tvinga upp honom ur soffan varje torsdag och följa med honom till gymmet. Det är tur det, annars skulle Leban vuxit fast i soffan med tv-spelskonsolen i hand. Så funkar det i våran familj.

 

Vida är den yngsta i familjen, hon är snart 2 år. Mamma och pappa måste verkligen tycka om ordet livet för att Vida är livet på spanska. Mitt namn betyder ingenting, men det är ändå orginellt, enligt mamma och pappa. Varje dag efter skolan går jag in till mitt och Vidas rum och pratar och lär henne gå. Jag älsar verkligen henne, hon är sig själv, och hon är smart. Hon förstår allt på sitt egna sätt. 

 Detta är min mamma. Hon heter Lorena Hederlin och är den prydligaste mamman jag känner. Hon jobbar i bokhandeln några timmar om dagen, så hon tjänar inte så mycket pengar där. När hon är hemma så städar hon efter Vida, tvättar eller köper grejer i stan.

Mina pappa George Hallrel jobbar hela dagarna så man ser inte så mycket av honom, på helgerna arbetar han över eller går på konferanser med jobbet. När jag var liten gick vi och badade varje Lördag i den allmäna poolen eller hemma, men inte längre. Det är för barnsligt för mig. Fast det var så roligt. När jag badar badar jag med mina vänner. Mamma hatar att bada, hon solar och tittar på när vi badar istället.

    

Detta är min bästa kompis, Wera, jag kallar henne Werrie. Hon sjunger vackrast i klassen, hon har varit Lucia flera år i rad.  Men hon håller sig i sidan av mig, hjälper mig. Det behövs för jag är nog populärast i klassen. Men jag gillar henne för så fort jag kommer i ett trubbel jag försöker prata mig ur så kommer hon alltid på ett kort försvarande argument som får alla att tystna. Sen går vi därifrån.

Tillskillnad från mig har hon  inte alls nog med pengar i familjen, hon brukar ärva in kläder när jag växer ur mina. Därför brukar vi alltid gå hem till mig, jag har bara varit hos henne en gång. Huset var litet och trångt, det fanns bara 2 små sovrum som 4 barn, en baby och hennes mamma och pappa delade på, ett badrum med en dusch och ett kök med en liten matsal. Men trädgården var annorlunda, det var inte en klippt gräsmatta med några träd som det brukar vara. Utan det var långt blommande gräs med stora hängande träd, längre bort oldade familjen tomater och sallad, inte för att det är godare utan billigare. Texten om Wera blev väldigt lång för att hon bor på ett annat ställe med ett annat liv.

Vad tycker ni om den här historien? Ska jag göra fler delar?

Vad tycks? 

 
ANNONS
 
Rebecca

Rebecca

25 juni 2012 21:56

Det var en jätte bra introduktion!

http://musik-livet.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Misan - 13 augusti 2014 16:45

Hej!    För er som inte vet det än är demon till sims 4 CAS ute till alla som vill ladda ner det nu, vilket är awesome.  ...

Av Misan - 2 oktober 2013 13:00

Jag har tänkt göra en selfsim men åååååååå jag känner att dator skulla lämnas sönderslaget efter bara första slidern. 1000000 spring till spegeln också på första slidern, så nej ingen selfsim idag :)     Istället gjorde jag något jag funderat p...

Av Misan - 30 september 2013 08:45

Hej igen!  I min PGC heter den nuvarande arvingens fru Idun. Jag gjorde henne i CAS som tonåring och flyttade in i kvarteret.  Det klickade direkt och jag måste säga att jag blev nöjd med henne! Jag tog en liten photoshoot med henne idag, titta g...

Av Misan - 29 september 2013 12:10

Hej hej!  Jag måste eftersom jag är en typisk bloggare börja med att beskriva in i detalj hur glad jag blir dom gångerna jag faktiskt varit inne på bloggen och sett hur många som ändå kommer hit, varje dag!  11 pers kanske inte du tycker är många...

Av Misan - 26 augusti 2013 20:31

Eftersom jag är lite galen i att få mitt spel snabbare, och snabbare och snabbare så har jag avinstallerat övernaturligt och lagt den övernaturliga familjen på datorn skrivbord.      Men nu till mitt kvarvarande hushåll, Cameran!     Jag...

   

 

Hej!

Jag har spelat Sims sen jag var 7 år och jag gillar det fortfarande.

Det hela började med The Sims 2, sen Medeltiden, sen det jag spelar bara nästan nu The Sims 3.

Jag skriver om mitt eget spelande, downloads buggar ibland små berättelser och saker som faller mig in.

Annars är jag galen i katter och Gaga. 

 

Jag gör gärna en gratis header till dej. 

blogg.se också.

 

Jag länkar inte bloggar, de som är länkade är de som jag läser. 

Men om du vill veta om du ska följa eller gilla bloggen,

läs bloggen istället för prestationen!

Lämna en kommentar, är det något som är dåligt, eller något som är bra?

Presentation

 

 

Copyright, ingen får ta mina bilder om jag inte sagt jag inte tillåtit något undantag!!!!

 

 

49 besvarade frågor

 

 

Hitta mig på thesims3.com som Misakatt, bli gärna vän med mig där! Klicka på bilden för att komma till min sida!

 

Mina egenskaper.

 

Kattperson, hetlevrad, älskar att bada, bokmal och dramatisk.

Följ mig gärna på instagram där jag heter Misakatten och lägger upp bilder på mest mina katter och min vardag :) 

Följ mig på twitter, misakatt där också ;)

Vill du spela något spel mot mig? Det vore kul! Sök på misansims eller misakatt så är det jag :)

     

    

Spelar du sims?
 Ja, MYCKET
 Nej, aldrig testat
 testat

     

Du får skicka frågor, tips till bloggens mail.

Vill du något annat får du självklart skicka det också!

Om du vill kan jag göra en header till dig, maila och berätta hur du vill ha den!

Jag tar emot gästinlägg och korta berättelser i bara en del eller två.

Om du har mer avancerade frågor, maila dom hellre istället för att skicka dem i frågerutan!

 

Hoppas du mailar till mig!

 

     

 

    

 

        

 

   

 

Vill du att jag ska länka din blogg?

Jag länkar bara bloggar jag läser dagligen!

Men var lugn, jag går in på i princip alla som länkat till sin blogg i kommentarerna!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se